Interieur Delta – Het plein Zutphen

Het Plein en Delta (het Sociale domein van de gemeente Zutphen-Lochem), zal door de nodige herschikking van de organisatie de principe van activiteit gerelateerde werkplekken doorvoeren; “Het Andere Werken”. Gezien de diverse wijzigingen die in het werkveld verwacht worden en de komst van zowel Delta als EDDA, streeft men naar een grote mate van flexibiliteit voor een efficiënte kantoorinrichting. Deze flexibiliteit wordt met name gezocht in het back office gebied. Ondanks onze late betrokkenheid bij de planvorming hebben we in de vormgeving van het interieur meer plekken in het midden van de ruimtes gesitueerd. Middels vloervelden en ruimtelijke elementen zijn dit aangename plekken geworden.

Voor de aanvullende opgave van het Frontoffice hebben wij input bij de gebruikers opgehaald. Het programma voor dit frontoffice was lastig te situeren in de bestaande hal, die meer geschikt was voor ontvangst dan voor de gevraagde werkplekken. Het juist componeren van de soms tegenstrijdige functionaliteiten in deze een open ruimte is in overleg met de gebruikers gedaan. De grote lampen boven de overleg-zitjes is het comfort gewaarborgd.

Projectarchitect: Kor Zijnstra

hetplein-02-1200
hetplein-03-1200
hetplein-04-1200
hetplein-05-1200
hetplein-06-1200
hetplein-07-1200
hetplein-08-1200
SHARE