Interieur renovatie Rabobank Voorst / Twello

rabo twello 1
rabo twello 2
rabo twello 4
rabo twello 5
rabo twello 6
rabo twello 9

Project van I’M architecten

De doelstelling van de interne verbouwing van het advieskantoor in Twello omvat verbetering voor de privacy van klanten, een prettiger werkklimaat voor de medewerkers en het beter voldoen aan de Arbowetgeving. Door ‘Het nieuwe Werken’ is het gebruik van het kantoor geïntensiveerd en kunnen tevens een hogere klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid gerealiseerd worden. Door het slim kiezen van toe te passen materialen en kleuren is er toch het gevoel ontstaan dat het totale interieur is getransformeerd. Daarbij op wens van de opdrachtgever een sterkere Rabobank “look & feel” het uitgangspunt geweest. Om het nieuwe werken ruimtelijk optimaal onder te brengen is het interier voorzien van veel openheid en transparantie. Onderlinge zichtlijnen naar diverse ruimten zijn daarbij in overeenstemming gebracht met de oorspronkelijke ‘ziel’ van de architectuur.

SHARE