Interieur SABIC Research Geleen

sabic_01
sabic_02
sabic_03
sabic_04
sabic_05
sabic_06

Project van I’M architecten

SABIC Research & Development is één van de eerste nieuwe gebouwen op de Chemelot Campus te Geleen. Het interieurontwerp sluit naadloos aan op de wensen van de gebruiker en het casco gebouw. Alle primaire functies staan met elkaar in open verbinding. De vloervelden zijn daarom ‘split-level’ gepositioneerd rondom de centrale vide. Het plan is volledig gebaseerd op een flexibele kantoorconcept, waarbij geen persoonsgebonden werkplekken zijn gerealiseerd. Naast de vraag om een innovatief, communicatief en transparant gebouw was er de wens voor een fris interieur met voldoende kleurgebruik. Het groene glas in de gevel is een belangrijk vertrekpunt geweest bij het ontwikkelen van het kleuren en materialen palet.

SHARE