Schiphol Logistics Park

P17006 SLP 01
P17006 SLP 02
P17006 SLP 03
P17006 SLP 05

In opdracht van Durfort vastgoed hebben we gezamenlijk met Aan de Stegge Twello, een Logistiek centrum van 3600m2 inclusief 800m2 kantoor ontwikkeld. Het Logistiek Centrum huisvest twee logistieke centra. Het vormt een ‘twee-onder-een kap’ op het bedrijventerrein. De vorm van het gebouw, met name de schuine gevels van de kantoren zijn bepaald door de aanvliegroute van de Kaagbaan. De kantoren zichtbaar vanaf de openbare weg vormen het gezicht van de beide bedrijven.

Het bedrijvenpark Schiphol Logistic Parc is gelegen aan de A4, vlakbij de A9 en de A5.
De locatie op de WESTAS wordt in beleggers kringen gezien als een ‘Triple A-locatie’ voor de logistieke sector. Gerekend vanaf Schiphol Logistics Park is een vrachtwagen via de Fokkerweg binnen 5 minuten op het vrachtplatform van Schiphol. De meeste bedrijven die hier vestigen ontplooien onder meer luchthavengerelateerde activiteiten of werken samen met bedrijven op Schiphol.

Het beeldkwaliteitsplan voor deze locatie garandeert hoogwaardigheid op architectuur en groenstructuur. Via parkmanagement is de kwaliteit, uitstraling, veiligheid en het serviceniveau van het park ook gewaarborgd op de lange termijn. Een 6 hectare groot deel van het park blijft onbebouwd, omdat het direct onder de aanvliegroute van de Kaagbaan van Schiphol ligt.

Fotografie: Jan Willem Dragt

SHARE