Vakantiewoning Lago Maggiore

Vakantiewoning_Lago-Maggiore_00
Vakantiewoning_Lago-Maggiore_01
Vakantiewoning_Lago-Maggiore_02
Vakantiewoning_Lago-Maggiore_03
Vakantiewoning_Lago-Maggiore_04
Vakantiewoning_Lago-Maggiore_05

Project van Studio Groen + Schild

Het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan in Sant’Abbondio, een dorp op een berghelling aan het Lago Maggiore in Zwitserland. En dat is precies waar onze opdrachtgevers voor vielen, tijdloze schoonheid. De vakantiewoning uit de jaren vijftig miste comfort en ruimte, maar had wel een mooie sfeer, die we wilden behouden. Ruimte en comfort hebben we toegevoegd door de glazen aanbouw met de nieuwe keuken. De betonnen vloer verbindt binnen met buiten en past bij de oorspronkelijke materialen, dit geldt ook voor de speciaal op maat gemaakte houten meubels. De buitenkeuken met uitzicht over het meer maakt het plaatje compleet. De verbouwing was complex, sommige materialen werden met een helikopter aangevoerd, maar het resultaat is meer dan de moeite waard.

SHARE