Verbouwing wijkgebouw ’t Hovenhuus Deventer

PUUR 13003 hovenhuus 1
PUUR 13003 hovenhuus 2
PUUR 13003 hovenhuus 4
PUUR 13003 hovenhuus 3

Het vernieuwde wijkgebouw ’t Hovenhuus in Deventer is licht, transparant en ‘toekomstbestendig’.  De barruimte is groter geworden om flexibeler te kunnen gebruiken. Er is gedacht aan ZZP’ers die hier kunnen werken en relaties kunnen ontvangen. Door de grote nieuwe pui in de voorgevel is er meer licht in de barruimte en verbinding mogelijk gemaakt met het leven op de straat. De keuken is groter en opnieuw ingericht om er te kunnen koken met groepen, kinderen en voor de ouderen in de wijk. Het verbouwde buurthuis van WSV de Hoven in Deventer werd geopend door de burgemeester en een swingend optreden van dansgroep de Eskape. Deze verbouwing is een groot succes geworden door het goede opdrachtgeverschap van het bestuur, de waardevolle inzet van vrijwilligers en de doelgerichte samenwerking van lokale bedrijven.

Deze mooie aanbeveling kwam van de opdrachtgever, Gustav Egbring, bestuurslid WSV de Hoven:

“Marc, als architect betrokken bij de verbouw van het wijkgebouw in de Hoven, heb ik leren kennen als een echte vakman die in staat is om de opdrachtgever of alle fronten te ontzorgen. Communicatief sterk en in staat om snel te schakelen. Hoog kwaliteitsbesef, omgevingsbewust, accuraat en weet zijn rol in een bouwteam op een uitstekende wijze vorm te geven. Oftewel: een basis voor succes!!”

SHARE