Expertgesprek werkomgeving - ArchitectenLab
Taking too long? Close loading screen.

Optimalisatie van de huidige werkomgeving

Plan een kosteloos expertgesprek

Bent u als werkgever, huisvestingsadviseur, facilitair of HR manager op zoek naar de perfecte werkomgeving voor uw organisatie met professionals? Dan helpen wij u graag verder. Vaak genoeg zien we dat werkomgevingen nog niet optimaal zijn ingericht. Een gemiste kans, aangezien een comfortabele en gezonde werkomgeving bijdraagt aan het welzijn van de mensen die er werken en het de productiviteit zal verhogen. De enorme opkomst van hybride werken versterkt de behoefte aan activiteit gerelateerde werkplekken. Dit alles draagt ook bij aan het werven en behouden van werktalent!

Vanuit het oogpunt dat het beter kan bieden wij speciaal in het laatste kwartaal van 2021 een kosteloos expertgesprek. In deze gesprekken gaan we in op de huidige werksituatie en geven we advies en tips om dit te verbeteren. Geheel vrijblijvend en op een moment dat het u uitkomt. Interesse? Plan dan direct een afspraak!

 

Werkomgeving verbeteren?

Plan een kosteloos expertgespek!

Afspraak maken

Optimalisatie van de huidige werkomgeving

Plan een kosteloos expertgesprek

Bent u als werkgever, huisvestingsadviseur, facilitair of HR manager op zoek naar de perfecte werkomgeving voor uw team met professionals? Dan helpen wij u graag verder. Vaak genoeg zien we dat werkomgevingen nog niet optimaal zijn ingericht. Een gemiste kans, aangezien een comfortabele en gezonde werkomgeving bijdraagt aan het welzijn van de mensen die er werken en het de productiviteit zal verhogen. Dan gaat de impact van de werkomgeving echt het verschil maken voor uw organisatie.

Vanuit het oogpunt dat het beter kan bieden wij een kosteloos expertgesprek. In deze gesprekken gaan we in op de huidige werksituatie en geven we advies en tips om dit te verbeteren. Geheel vrijblijvend en op een moment dat het u uitkomt. Interesse? Plan dan direct een afspraak!

Zelf aan de slag?

Gaat u liever zelf direct aan de slag met de huidige werkomgeving? Speciaal voor deze doeners hebben wij een paper geschreven met 5 tips om uw werkomgeving naar een hoger niveau te tillen. Eenvoudig, effectief en tegen relatief weinig kosten. Aan de slag dus!

Gouden kans: een gratis expertgesprek met Kor Zijnstra

In een uur tijd is er ruimte voor het stellen van vragen en zullen we u  inspireren, adviseren en informeren. U heeft na dit gesprek in beeld waar de grootste kansen liggen om de ideale werkomgeving voor uw organisatie te realiseren. Uiteraard ontvangt u ook een plan van aanpak om deze kansen te verzilveren. 

Referentiecases

Grote werkgevers en (semi) overheden kozen al voor Architecten_Lab. Kor Zijnstra ontwerpt al 20 jaar doordachte werkomgevingen in een tijd waar werknemers hoge eisen stellen aan hun werk- en overlegplekken. Gemeente Utrecht, Twenterand en Katwijk, Waterschap Vallei en Veluwe, woningcorporatie Woonconcept, JPR Advocaten en de digitale professionals van Webstores kozen al eerder voor Architecten_Lab, Webstores is daarna zelfs gecertificeerd als “Great Place to Work”!

Werkomgeving verbeteren?

Plan een kosteloos expertgespek!

Expertgesprek inplannen

Maak direct een afspraak door het formulier hiernaast in te vullen. We vertellen graag wat er allemaal mogelijk is in uw situatie. 

Architecten_Lab
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer
0570 616 838
[email protected]