Taking too long? Close loading screen.

Interieur Deurwaarders Deventer

Alle Lab_Resultaten

Laboranten

Interieur Deurwaarders Deventer

Gezien de vierkante plattegrond met grotere open werkruimten  is er voor gekozen om een licht interieur te maken waardoor het daglicht rendement #BouwWatKlopt optimaal is. Met houten kader elementen zijn accenten aangebracht die als familie samenhang maken in het totale interieur. Daarmee zijn zowel bestaande esthetische problemen opgelost als nieuwe functionele items gemaakt. Door deze pragmatische en effectieve benadering is samenhang ontstaan in het interieur zonder alles onnodig nieuw te maken.

Om het kantoor uit de jaren 90 comfortabel te betrekken was een aanpassing van het interieur meer dan voor de hand liggend. Het bestaande kende achterstallig onderhoud en een vrij  hokkerig indelingsstructuur. In de spreek- wachtkamer is een speciaal maatwerk meubel gemaakt die zowel ruimte scheidend is als verbinding maakt. #GoedFunctioneren  Overzicht en veiligheid voor de medewerker waren daarbij belangrijke uitgangspunten.

Over dit Lab_Resultaat

Opdrachtgever:

Deurwaarders, Deventer

Omvang:

420 m2

Type_Project:

Key_Partners:

ALLin Projects

Fotograaf:

Download volledig rapport

Andere Lab_Resultaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − negentien =

You have Successfully Subscribed!