Bouw_lab - ArchitectenLab
Taking too long? Close loading screen.

Bouw_Lab

Ons Bouw_Lab werkt niet alleen onze eigen ontwerpen uit, maar ondersteunt ook externe partijen bij de engineering van hun bouwkundige projecten. Door onze ontwerpende achtergrond en jarenlange bouwkundige ervaring kijken wij anders naar een uitwerking dan een traditioneel ‘tekenbureau’. Hierdoor kunnen wij ook (ontwikkelende) aannemers ondersteunen bij UAV-GC contracten waarbij wij de technische uitwerking doen (Engineering & Construct) of ook de ontwerpwerkzaamheden kunnen uitvoeren (Design & Construct). Onze BIM coördinatoren en regisseurs leiden uw BIM proces in goede banen. We werken volgens hoge BIM standaarden en kunnen werken volgens uw BIM protocol en BIM Uitvoerings Plan.

Plan een kosteloos expertgespek!

In ons Bouw_Lab worden alle ontwerpen voor zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen in een BIM-model uitgewerkt, zowel bouwkundig als zakelijke interieurs. 3D scans vormen de solide en precieze basis voor het in beeld brengen van bestaande gebouwen, een perfecte start voor opwaarderingen en herbestemmingen. In een vroeg stadium worden andere adviseurs meegenomen in dit integrale ontwerp. Door goede samenwerking, BIM coördinatie, Project Informatie Management en uiteraard een zuiver BIM model bevorderen wij de kwaliteit en worden (in zowel ontwerp als de uitvoering) faalkosten gereduceerd.

In elke fase van het ontwerp kan relevante data gegenereerd worden. BVO en GO, materiaalhoeveelheden etc. Door de omgeving in beeld te brengen kunnen bezonningsstudies gemaakt worden. En door gebruik te maken van virtual reality kan er door en om het gebouw gelopen worden om de ruimtelijkheid te ervaren.

Aannemers, ontwikkelaars en collega architecten kiezen voor Architecten_Lab, want wij
zorgen voor goed uitgewerkte BIM modellen met gevoel voor bouwkunde en ontwerp, in een
tijd waar iedereen hoge verwachtingen heeft van kwaliteit en soepele processen. Koopmans
Bouw, Van Norel Bouwgroep, Attika Architekten, Aan de Stegge Twello, BDC Ingenieurs en
U-Build kozen al eerder voor Architecten_Lab. Samen hebben we prachtige projecten
gerealiseerd van 1.500 tot 50.000 m2!

Uw ontwerp laten engineeren door het Bouw_Lab?

Plan een kosteloos expertgespek!

[email protected]
06 5206 4321