Kantoorontwerp - ArchitectenLab
Taking too long? Close loading screen.

Het belang van een doordacht kantoorontwerp

Een doordacht kantoorontwerp is een ‘cocktail’ van verschillende ambities en doelen. Met een werkplekconcept dat is afgestemd op uw organisatie, al dan niet met de nieuwste inzichten over thuiswerken, heeft een fundamentele relatie met de fysieke werkomgeving. Een doordacht kantoorontwerp zal de expressie van uw bedrijfsidentiteit en merk versterken.

Wanneer een comfortabel en gezonde werkomgeving bijdraagt aan het welzijn van de mensen die er werken, zal het de productiviteit verhogen. Dan gaat de impact van de werkomgeving echt het verschil maken voor uw organisatie. Vanuit dit vertrekpunt is het wellicht eerder een HR vraagstuk dan alleen een facilitaire- of huisvestingsvraagstuk, maar dat eist gedurfd (om)denken. Vaak zijn salarissen 90% van de bedrijfskosten, dus elke verbetering in welzijn en productiviteit levert veel op.

Wil je meer weten over

ons architectenbureau

in Deventer?

Onze parameters

Ruim 90 procent van onze tijd brengen mensen binnen in gebouw door en wereldwijd geeft 76% van de werknemers aan te ‘worstelen’ met welzijn. Daarom denken wij bij het Architecten_Lab graag na over alle aspecten van de gebouwde omgeving omdat die veel impact heeft op ons welbevinden, gedrag en zeker prestaties. We noemen dat #BouwWatKlopt!.

Met onze laboranten attitude van ontwerpend onderzoeken, zetten wij ons graag in om fysieke omgevingen te verbeteren. Voor een kantoorgebouw kijken we naar de bestemmingsplannen, de omgeving en de uitstraling, maar ook naar betaalbaarheid, duurzaamheid en energiezuinigheid. Gaat het om het interieur dan kijken we naar de indeling, toekomstige aanpasbaarheid, comfort van de werkomgeving, ergonomie van werkplekken en (ICT) apparatuur. Allemaal met de van toepassing zijnde (inter)nationale richtlijnen en wetgevingen. Wanneer echte ‘HR impact’ belangrijk is zijn de geldende normen niet altijd afdoende: de parameters; luchtkwaliteit, lichtkwaliteit, vochthuishouding en geluidscomfort hebben vaak extra aandacht nodig. Met inzicht in menselijk gedrag en werking van zintuigen zijn wij in staat om mensgerichte vormgeving toe te passen met als doel om het (psychisch) welbevinden en prestaties te verbeteren. We design it so you can work it!

Benieuwd of Architecten_Lab de ideale partners is voor jouw werkomgeving?

Zet mensen centraal en verbeter de resultaten van je bedrijf met ons kantoorontwerp. Maak vandaag nog een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, online of fysiek: bij ons wordt de koffie vers gemalen!

Lab_Contact

Klaar voor de toekomst?

Een lekker

Kopje koffie?

Wil je meer weten over doordacht kantoorontwerp?

Kom gerust eens bij ons op de koffie. We vertellen je graag wat ons team voor jou kan betekenen!

Architecten_Lab
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer
0570 616 838
mail@architectenlab.nl

Selectie

10 + 3 =