Kunstencentrum de Leeuwenkuil

Kunstencentrum_de_Leeuwenkuil_00
Kunstencentrum_de_Leeuwenkuil_01
Kunstencentrum_de_Leeuwenkuil_02
Kunstencentrum_de_Leeuwenkuil_03
Kunstencentrum_de_Leeuwenkuil_04
Kunstencentrum_de_Leeuwenkuil_05
Kunstencentrum_de_Leeuwenkuil_06

Project van Studio Groen + Schild

Na een grondige verbouwing is de locatie Oost van Kunstencentrum de Leeuwenkuil “the place to be” voor muziek, dans, theater en beeldende kunst. Door het verwijderen van wanden en het toevoegen van een lichte vloer, heldere kleuren, en verplaatsbare meubels is het voorheen donkere en stoffige gebouw getransformeerd tot een fijne ruimte. De spiegels en lampen maken de centrale ruimte feestelijk. Veel aandacht hebben we besteed aan de akoestiek: de kleurrijke wandpanelen zorgen voor geluidsabsorptie in de muziekzalen. De lichtroze gordijnen in de balletzaal hebben dezelfde functie en zijn een verwijzing naar de tutu’s van de ballerina’s.

SHARE