Schuurwoning Okkenbroek

Schuurwoning_Okkenbroek_00
Schuurwoning_Okkenbroek_01
Schuurwoning_Okkenbroek_02
Schuurwoning_Okkenbroek_03
Schuurwoning_Okkenbroek_04
Schuurwoning_Okkenbroek_05
Schuurwoning_Okkenbroek_06
Schuurwoning_Okkenbroek_08

Project van Studio Groen + Schild

Maak van de schuur op ons erf een fijne woonruimte voor ons gezin. Omdat de schuur te slecht was om te verbouwen werd hij gesloopt. Op de plek en in de geest van de oude schuur hebben we een nieuwe woning ontworpen met dezelfde uiterlijke kenmerken: een stoere vorm opgetrokken in hout. De woonkamer loopt door in een verhoogd terras, hierdoor is er maximaal contact met buiten. Ramen zijn zo geplaatst dat er zichtlijnen zijn door het hele huis. De materialen zijn eenvoudig en consequent doorgevoerd: beton, hout en glas. Het resultaat is een lichte woning met veel ruimte en optimaal contact met de landelijke omgeving.

SHARE