Tauw Deventer

Tauw_Deventer_01
Tauw_Deventer_02
Tauw_Deventer_03

Project van Studio Groen + Schild

Tauw is een Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau met een sterke positie in mili­eu­ad­vies. Tauw werkt aan een mooie, schone, veilige en duur­zame leef­omgeving. Dit wilden we laten zien in het ontwerp van de nieuwe entree aan de Handels­kade in Deven­ter. Een verticale tuin markeert de nieuwe entree, de dubbele hoogte van de ruimte zorgt voor ruimte, licht en allure. De houten latten­wand verbindt de begane grond visueel met de verdie­ping, waar verschil­lende werk­plekken zijn. De hal is een plek om gasten te ontvangen en om elkaar te ont­moet­en. Dat wil Tauw in een kleur­rijke en inspi­re­rende omge­ving. De keuze van het meubi­lair en de kunst dragen hieraan bij. Wat eens een labo­ra­to­rium was, is nu een gast­vrije entree.

SHARE