Architect Deventer - ArchitectenLab
Taking too long? Close loading screen.

Op zoek naar een architect in Deventer?

Als je een architect in Deventer zoekt, dan kies je vanzelfsprekend niet de eerste de beste. Je hebt behoefte aan een architectenbureau die niet alleen bekend is in Deventer, maar hier ook echt een band mee heeft. Maak daarom kennis met Architecten_Lab! We hebben aan prachtige gebouwen in Deventer mogen werken: transformaties van monumenten en industrieel erfgoed: de voormalige gasfabriek panden, DAVO bieren, De Hardonk en de tropische landbouwschool Larenstein, nieuwbouw van betaalbare appartementen voor eenpersoonshuishoudens in de Venen, diverse particuliere woonhuizen op Eikendal en zijn we bezig met studies voor het Havenkwartier, Deventer Kano Vereniging en Burgerweeshuis.

Wil je meer weten over

ons architectenbureau

in Deventer?

Over Architecten_Lab

Architecten_Lab werd opgericht in 2015 vanuit het Havenkwartier in Deventer en is inmiddels flink gegroeid en daarom verhuisd naar de Gasfabriek Campus in Deventer. We zijn lid van MKB Deventer en sponsor van Architectuurcentrum Rondeel in Deventer. Onze laboranten zijn specialisten: architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen en modelleurs. Samen vormen ze een team dat breed inzetbaar is, van visies en ontwerpvraagstukken tot en met bouwkundige uitwerking en de oplevering, van renovatie tot en met nieuwbouw, van complete werkomgevingen tot particuliere interieurs en van inrichting van openbare ruimtes tot civieltechnische kunstwerken. Al deze opgaven worden met een onderzoekende houding en veel enthousiasme aangevlogen: het motto is #BouwWatKlopt!

Wat wij voor jou kunnen betekenen

“We zeggen het maar zoals wij het zien: een omgeving die niet klopt had eigenlijk niet gebouwd moeten worden. Zeker als je bedenkt dat een gebouwde omgeving veelal een grote investering is, waarvan je veel gebruik gaat maken. Wij zien ons vak – het bouwen van omgevingen – als een combinatie van onderzoek, ontwerp en ontwikkeling waarbij vakkennis en de ideeën, wensen en belangen van alle betrokkenen samenkomen. Een lab is daarvoor de ideale plek.”

Lab_Contact

Klaar voor de toekomst?

Een lekker

Kopje koffie?

Wil je meer weten over ons architectenbureau in Deventer??

Kom gerust eens bij ons op de koffie. We vertellen je graag wat ons team voor jou kan betekenen!

Architecten_Lab
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer
0570 616 838
mail@architectenlab.nl

Selectie

6 + 1 =