Taking too long? Close loading screen.

Atelierwoning Deventer

Alle Lab_Resultaten

Laboranten

Atelierwoning Deventer

Het voormalige tuin leslokaal van de voormalige landbouw hogeschool Larenstein in Deventer is grondig verbouwd en voorzien van een extra verdieping met vide erin. Hierdoor ontstaat er een mooie hoge woonkamer met prachtige lichtinval. Door twee nieuwe dakkapellen is er op de verdieping nog een fijne zithoek en slaapkamer toegevoegd. De woning grenst aan de nieuwbouw woningen met gezamenlijke binnentuin van het Nieuwlarenstein complex.

Over dit Lab_Resultaat

Opdrachtgever:

Particulier

Omvang:

108m²

Type_Project:

Key_Partners:

-

Fotograaf:

Ton Otten

Download volledig rapport

Andere Lab_Resultaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × drie =

You have Successfully Subscribed!