Woonhuis Eikendal 2 Diepenveen - ArchitectenLab
Taking too long? Close loading screen.

Woonhuis Eikendal 2 Diepenveen

Alle Lab_Resultaten

Laboranten

Woonhuis Eikendal 2 Diepenveen

Voor een ondernemend gezin hebben we een modern maatpak ontworpen om te wonen en te werken. Samen met deze klant hebben we intensief gepuzzeld op de allerbeste indeling en uitstraling voor een bescheiden bouwbudget #OnVermoeibaar.

Door het complete gebouw iets te draaien op de kavel staat de serre beter georiënteerd op de zon en ontstaat er op ontspannen wijze meer en betere ruimte voor parkeren en entree naar de praktijkruimte #GoedFunctioneren.

De keuken en eettafel staan centraal in het dagelijks leven en zijn dan met het beste uitzicht en meeste daglicht gepositioneerd. De dag wordt afgesloten in een intieme hoek met avondzon #ThuisVoelen.

Opdrachtgever: “Marc is een zeer goed meedenkende architect. Niet zijn ego en artistieke wensen staan voorop, maar onze woonwensen bepaalden het ontwerp. We vonden dat heel fijn samenwerken. We waren ook best een lastige klant omdat we veel wensen hadden, tot in de details mee wilden denken en puzzelen. Marc en zijn team hebben dat goed opgepakt en zich aan onze wensen aangepast. Tegelijkertijd hebben ze wel hun expertise en ontwerpkwaliteiten ingebracht. Het resultaat is een huis waar we met heel veel plezier in wonen!”

Over dit Lab_Resultaat

Opdrachtgever:

Particulier

Omvang:

230m²

Type_Project:

Key_Partners:

Presolid Home

Fotograaf:

Chiela

Download volledig rapport

Andere Lab_Resultaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vier =

You have Successfully Subscribed!