Woonhuis Eikendal V10 Diepenveen - ArchitectenLab
Taking too long? Close loading screen.

Woonhuis Eikendal V10 Diepenveen

Alle Lab_Resultaten

Laboranten

Woonhuis Eikendal V10 Diepenveen

Deze prachtige plek is omgeven door groen: de kavel ligt aan een oude bomenlaan en naast een prachtige boomgaard. Het ontwerp is afgestemd om dit groene uitzicht maximaal te ervaren en is compleet gemaakt met een prachtig aangelegde tuin.

De verschillende functies zijn zorgvuldig op het kavel, het uitzicht en de bezonning ontworpen. Het woonhuis met aangrenzend terras is iets opgetild, de vouwpui en dubbele deuren zorgen voor een maximale binnen – buiten beleving. De kozijnen in de slaapkamers zijn ook strategisch gepositioneerd voor het beste uitzicht. Vanaf de overloop heb je een prachtig uitzicht op het groendak met sedum en grassen bovenop de dubbele garage. De industriële zwarte golfplaat samen met de naturel houten gevelbekleding zorgen voor stoere, maar vriendelijke combinatie. De bewoners met groene vingers zorgen voor geweldige sfeer met prachtige planten in en rondom het huis, ook heel fijn voor de vogels en insecten.

 

Over dit Lab_Resultaat

Opdrachtgever:

Particulier

Omvang:

275 m2 BVO

Type_Project:

Key_Partners:

BBS Bouwadvies
Stefan Jaspers Tuin + Landschap
Bouwbedrijf de Haan Diepenveen bv.

Fotograaf:

Chiela.

Download volledig rapport

Andere Lab_Resultaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 3 =